Markt 33, 6811 CJ ARNHEM

E-mail: info@foodbartreffen.nl

Telefoon: 026-7506075Foodbar Treffen

Foodbar Treffen is een trendy ingericht eetcafé waar gezellig geborreld kan worden, je kan er genieten van shared bites & dining en van wereldse gerechten met een eigen twist. Onze chefs vermaken zich kostelijk met de mooiste smaken en de beste ingrediënten. Ze laten zich inspireren door de verschillende eetculturen. Kwaliteit vinden we het allerbelangrijkst!

 

Restaurant

De inrichting omarmd de knusse en intieme uitstraling van de natuur. De bar staat centraal en is omgeven door knusse hoekjes waar je lekker kan zitten en genieten. ’s Winters knus binnen, zomers lekker buiten, op het terras in het zonnetje. Heerlijk genieten met een lekker biertje, wijntje, een heerlijke cocktail of gin tonic!

 

Dineren in Foodbar Treffen

Op onze menukaart staan heerlijke kleine gerechten die je kan bestellen als voorgerecht of als shared dining gerechten. Daarnaast staat er klassieke fast good food met een eigen twist op de kaart, bijvoorbeeld onze sappige 300 gram Daredevil hamburger, zacht gegaarde Ribs a la Niq waarvan het vlees bijna van het bot af valt en verschillende Vietnamese wokschotels met verse groenten. Al benieuwd naar de rest van de menukaart?

 

Wok to go

Geen tijd om lang te dineren? Geen probleem, Wok to go!

 

Acties

Er worden regelmatig leuke kortingsacties georganiseerd. Houd onze social media in de gaten en stay tuned!